Aykut Güzel Malatya'da Depremzedelere Yardıma Devam Ediyor!

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini ve takdirini kazanan DJ Aykut Güzel, AFAD gönüllüsü olarak Malatya'da kurulan konteyner kentte depremzedelere yardım etmeye devam ediyor. 

 

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini ve takdirini kazanan DJ Aykut Güzel, AFAD gönüllüsü olarak Malatya'da kurulan konteyner kentte depremzedelere yardım etmeye devam ediyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini ve takdirini kazanan DJ Aykut Güzel, AFAD gönüllüsü olarak Malatya'da kurulan konteyner kentte depremzedelere yardım etmeye devam ediyor. 

 

aykut guzel malatya da depremzedelere yardim etmeye ve moral vermeye devam etti

 

Yardıma durmaksızın devam ediyor!

 

Aykut Güzel AFAD Destek Gönüllüsü olarak depremin ilk gününde Hatay’da “600 Konutlar” bölgesinde Yalova AFAD Destek gönüllüsü olarak enkaz arama kurtarma çalışmalarında toplam 6 depremzedeye canlı ulaşmış katıldığı bir çok arama kurtarma ve sosyal destekleriyle depremzedelerin yanında olmuştu. Güzel Hatay'ın ardından Malatya'ya geçerken, burada teknokent konteyner evlerinde ilk gününden beri sahada AFAD ekipleriyle birlikte depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara moral vermek için destek olmaya çalışırken, sanat camiasına da bir sosyal mesaj verdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda depremzedeleri ziyaretinden kareler paylaşan Güzel takipçilerinden destek gördü. 

 

aykut guzel malatya da depremzedelere yardim etmeye ve moral vermeye devam etti