Aygün Aydın'dan Takipçisinin Göğüsleriyle İlgili Yorumuna Sert Yanıt! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Hakan Sabancı ile ilgili açıklamalarıyla zaman zaman gündem yaratan ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımına göğüslerin çok büyük küçültmeyi düşünüyor musun yorumunu yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Hakan Sabancı ile ilgili açıklamalarıyla zaman zaman gündem yaratan ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımına göğüslerin çok büyük küçültmeyi düşünüyor musun yorumunu yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımına göğüslerin çok büyük küçültmeyi düşünüyor musun yorumunu yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Belli ki sen göğsünde koca bir havalimanı kadar kıvrımsız bir düzlük taşıyorsun!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Hakan Sabancı ile ilgili açıklamalarıyla zaman zaman gündem yaratan ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımına göğüslerin çok büyük küçültmeyi düşünüyor musun yorumunu yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşıma "Göğüslerin o kadar kötü görünüyor ki ufak bir boya kocaman. Küçültmeyi düşünüyor musun aceba?" yorumunda bulunan takipçisine "Herkesin sahip olmak için zibilyon tane doktor araştırdığı Allah vergisi bir şeyi yok etmek kadar a..a bir tavsiye olamaz. Belli ki sen göğsünde koca bir havalimanı kadar kıvrımsız bir düzlük taşıyorsun gözün alışık olmadığı için" yanıtını verirken bu yanıt sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

aygun aydin dan takipcisinin gogus yorumuna sert yanit 1

 

İşte o yorum ve yanıtı;

 

 

 

aygun aydin dan takipcisinin gogus yorumuna sert yanit 2