Aydilge Sarp Bora Cengiz İle Evden Eve Uzun İnce Bir Yoldayım'ı Söyledi!

Ünlü şarkıcı Aydilge Sarp Twitter sayfasından yayınladığı videosunda Tutunamayanlar dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bora Cengiz ile evden eve Aşık Veysel'in unutulmaz eseri "Uzun ince bir yoldayım"ı seslendirdi. 

 

Ünlü şarkıcı Aydilge Sarp Twitter sayfasından yayınladığı videosunda Tutunamayanlar dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bora Cengiz ile evden eve Aşık Veysel'in unutulmaz eseri "Uzun ince bir yoldayım"ı seslendirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Ünlü şarkıcı Aydilge Sarp Twitter sayfasından yayınladığı videosunda Tutunamayanlar dizisinin yıldızlarından oyuncu Bora Cengiz ile evden eve Aşık Veysel'in unutulmaz eseri "Uzun ince bir yoldayım"ı seslendirdi.

 

Twitter sayfasından yayınladığı videosunda "Benim hem insan olarak hem de oyuncu olarak çok sevdiğim Bora Cengiz ile Uzun İnce Bir Yoldayım'ı evden eve söyledik. Bora şu an Tutunamayanlar dizisinde oynuyor olsa da gerçekte birbirimize tutunarak ve kalp kalbe dokunarak ayakta kalacağımızı biliyoruz." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o video,