Aydilge'nin Eşinden Mehmet Ali Erbil'e Çok Sert Sözler! 'Revaçta Olan Şey Karaktersizlik!'

Son dönemde dikkat çeken açıklamalar yapan ünlü şarkıcı Aydilge'nin eşi Utku Barış Andaç, Mehmet Ali Erbil hakkında konuşurken sert ifadeler kullandı. 

 

Aydilge'nin eşi Utku Barış Andaç, Mehmet Ali Erbil hakkında konuştu. Sert cümleler kullanan Aydilge'nin eşi Utku Barış Andaç, "Revaçta olan şey karaktersizlik maalesef. Ne kadar zevzekseniz o kadar popüler oluyorsunuz. Bu noktada Mehmet Ali Erbil çok büyük mimardır." ifadelerini kullandı

 

Sosyal medyada belirli konularla ilgili çektiği videolarla gündem olan şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde A Para'ya konuk oldu. Burada Sabah'tan İlker Gezici'ye röportaj veren Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Aydilge'nin eşi Utku Barış Andaç, Mehmet Ali Erbil hakkında ağır cümleler kullandı.

 

Aydilge'nin eşinden Mehmet Ali Erbil'e sert sözler

 

Utku Barış Andaç konuşmasında, "Revaçta olan şey karaktersizlik maalesef. Ne kadar zevzekseniz o kadar popüler oluyorsunuz. Bu noktada Mehmet Ali Erbil çok büyük mimardır. Çocukluğumda sunduğu programları hatırlıyorum da hiç iyi örnek olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.