Aydilge'den BambaÅŸka Bir Keskin Bıçak Yorumu!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aydilge, kendi eserlerini söyleme geleneÄŸini Sezen Aksu'nun kült eseri Keskin Bıçak ile bozuyor.

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aydilge, kendi eserlerini söyleme geleneÄŸini Sezen Aksu'nun kült eseri Keskin Bıçak ile bozuyor. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aydilge, kendi eserlerini söyleme geleneÄŸini Sezen Aksu'nun kült eseri Keskin Bıçak ile bozuyor.

 

Türkiye'nin baÅŸarılı kadın söz yazarı, besteci ve yorumcularından Aydilge, kendi eserlerini söyleme geleneÄŸini Sezen Aksu'nun kült eseri Keskin Bıçak ile bozuyor. Rock, elektronik ve doÄŸu motiflerinin özenle harmanlandığı bu yeni versiyon, Aydilge'nin etkileyici yorumuyla kalbe dokunuyor. ÇocukluÄŸundan beri hayran olduÄŸu ve örnek aldığı Sezen Aksu'nun en sevilen eserlerinden birini cover'ladığı için büyük sorumluluk hissettiÄŸini dile getiren Aydilge, ''Keskin Bıçak bana Sezen Aksu'nun emaneti ve keÅŸke ben yazsaydım dediÄŸim, çok deÄŸerli bir eser'' diyor. Sezen Aksu'nun hiçbir ücret almadan emanet ettiÄŸi ÅŸarkısını, yeni nesli de içine alacak ÅŸekilde geniÅŸ bir kitleye tekrar duyuracak olan Aydilge, aranjör olarak ise Alen KonakoÄŸlu çalıştı.

 

aydilge den bambaska bir keskin bicak yorumu

 

Video klipte Sürpriz Ä°sim!

 

Keskin Bıçak için çekilen klipte, Aydilge'nin etkileyici performansının yanında yurt dışında da ülkemizi baÅŸarıyla temsil eden balerin Hazal DingiloÄŸlu da yer aldı. Klibin yönetmenliÄŸini ve kurgusunu ise Aydilge'nin keman sanatçısı eÅŸi Utku Barış Andaç yaptı. Türkiye'nin sayılı keman sanatçılarından biri olarak tanınan Utku Barış Adaç'ın yönetmen olarak ortaya çıkardığı performanstan hem çok ÅŸaÅŸkın, hem de çok memnun olduÄŸunu dile getiren Aydilge, ''klibi iyi ki ona emanet etmiÅŸim'' dedi.