Aycan Varış Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Aycan Varış kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Aycan Varış ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aycan Varış kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aycan Varış kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Aycan Varış ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Aycan Varış ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aycan Varış kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

aycan varis kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aycan Varış kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Aycan Varış kimdir? 22 yaşında olan Aycan Varış, aslen Çorumludur. Üniversite mezunu olan Aycan Varış, İstanbul'da yaşamaktadır. Sosyal medyada büyük takipçi listesine sahip olan Varış, Kısmetse Olur yarışmasıyla ismini duyurdu. Aycan Varış'ın şimdilerde kendisine ait bir organizasyon şirketi vardır. Yarışmada ilk olarak Adnan’a talip olan ancak damat adayından karşılık bulamayan Aycan Varış, kendisinden 9 yaş büyük olan damat adayı Onur Yüksel ile evlilik yolunda ilerlemişti. Şimdilerde ise yakın arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evleneceği öğrenildi. Aycan Varış'ın boyu 1.68 cm, kilosu 53'tür.