Ayça Erturan DeÄŸiÅŸimiyle Olay Oldu! Tam 20 Kilo Verdi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla yıldızı parlayan ve daha sonra yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle adından söz ettirmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Ayça Erturan ÅŸimdilerde deÄŸiÅŸimiyle gündemde.

 

Mynet'te yer alan habere göre; Nova adında bir kızı olan Erturan doÄŸumdan sonra aralıklı oruç yaparak tam 20 kilo verdi. Ünlü ismin son hali büyük beÄŸeni topladı.

 

ayca erturan degisimiyle olay oldu tam 20 kilo verdi

 

Komedyen Levent Kırca'nın oÄŸlu, yönetmen OÄŸulcan Kırca ile 2014 yılında nikah masasına oturan Ayça Erturan 2021 yılında Nova adını verdiÄŸi kızını kucağına aldı. Son dönemde Akıncı ve Maviye Sürgün dizilerinde boy gösteren Erturan ÅŸimdilerde deÄŸiÅŸimiyle gündemde. Aralıklı oruç tutarak 20 kilo verdiÄŸini açıklayan ünlü oyuncu son haliyle büyük beÄŸeni topladı. Ayça Erturan'ın sosyal medyadaki pozlarını görenler; 'sana ne oldu böyle?', 'resmen erimiÅŸ', 'çok iyi görünüyorsun' gibi yorumlar yapıldı. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile adını geniÅŸ kitlelere duyuran Ayça Erturan, oyunculuk yapmak için Amerika'ya görüÅŸmeler yapmaya gideceÄŸini de açıkladı.



Etiketler: