Ayazın Sonu GüneÅŸ Dizisi Ekran YolculuÄŸuna BaÅŸlıyor!

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Ayazın Sonu GüneÅŸ” ekran yolculuÄŸuna bugün baÅŸlıyor.

 

Posta'da yer alan habere göre; Birand Tunca’nın Ayaz, Hira KoyuncuoÄŸlu’nun GüneÅŸ karakterine hayat verdiÄŸi günlük dizi “Ayazın Sonu GüneÅŸ”te, iki gencin bir cinayet giriÅŸimi sonucu kesiÅŸen ve deÄŸiÅŸen hayatları seyirci ile buluÅŸacak. Yayınlanan tanıtım filmleri ile olduÄŸu kadar kadrosuyla da izleyicinin dikkatini çekmeyi baÅŸaran dizinin oyuncuları yeni projeleri ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

 

SONUNU MERAK EDECEKSÄ°NÄ°Z

 

Diziye adını veren karakterlerden Ayaz’ı canlandıran Birand Tunca “Öncelikle çok heyecanlıyım. Umarım seyircimiz bu hikâyeyi sever. Hayata baktığımızda bazı olaylar vardır ‘Bu kadarda olur mu’ diyeceÄŸimiz? Ä°liÅŸkiler, intikam hırsları, imkânsız aÅŸklar... Ä°nsanların amaçları uÄŸruna neler yapabileceklerini izleyeceÄŸiz. Heyecanlı, sonunu merak ettiÄŸimiz hikayelerimiz olacak. Kısacası bizlerde çok heyecanlıyız” dedi.

 

Hira KoyuncuoÄŸlu, GüneÅŸ karakteri hakkında ÅŸunları söyledi: “Ä°liÅŸkilerin, kadın ve erkek dinamiklerinin, hırsın ve mücadelenin iç içe geçtiÄŸi, herkesin kendi savaşında bir amaç uÄŸruna yok edip yarattığı, sevginin çözdüÄŸü ya da hayata yenik düÅŸtüÄŸü birçok çatışmanın hayata yansımasını izleyeceÄŸiz... Biz çok heyecanlıyız çok emek verdik izleyicilerimiz ile buluÅŸmak için can atıyoruz.”

 

AÅžK, ENTRÄ°KA VE DOSTLUK 

 

Dizide güzel ve hırslı bir kadın olan Aynur’a hayat veren Sema Öztürk “Aynur, annesi tarafından hiçe sayılmış, küçük yaÅŸta sokaÄŸa atılmış, travmatik geçmiÅŸi olan bir kadın... Bu yüzden de öfkeli ve hırslı... Hiç kimseye acımıyor önceliÄŸi kendisi... Sonrasında bir fırsat yakalıyor, olanların ve olacakların önüne geçemiyor. Aynur’un yolculuÄŸunu bende çok merak ediyorum. Beraber izleyip göreceÄŸiz” dedi.

 

Zeki ve tehlikeli bir avukat olan Ufuk karakterini canlandıran Mert Yavuzcan “Ä°zleyicilerimizi heyecan dolu ve sürükleyici bir serüven bekliyor. Dizimizde aÅŸk, entrika, dostluk ve ihanet gibi pek çok farklı temayı bir arada bulacaksınız. Karakterlerimiz çok derin ve her birinin kendine özgü bir hikayesi var. Her bölümde farklı sürprizlerle karşılaÅŸacak, olayların nasıl geliÅŸeceÄŸini merakla bekleyeceksiniz. Hem oyuncu kadromuz hem de yapım ekibimiz, bu projeye büyük bir heyecan ve özveriyle yaklaÅŸtı. Ä°lk bölümümüzde sizlere unutulmaz bir deneyim yaÅŸatmayı hedefliyoruz. Bizimle birlikte bu yolculuÄŸa çıkmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz!” dedi.

 

ÇALIÅžIRKEN KEYÄ°F ALDIK 

 

“Ayazın Sonu GüneÅŸ”i kaliteli bir dizi olarak deÄŸerlendiren ve Erdal karakterini oynayan Suat Sungur da “Ä°zleyiciler günlük, arkası yarın tadında kaliteli ve iyi emek verilmiÅŸ bir diziyi izlemeye hazır olsunlar. Biz çalışırken çok keyif aldık. Onların da seyrederken aynı keyfi alacaklarına eminim” açıklamasını yaptı. Gülden karakterini canlandıran Gökçe YanardaÄŸ ise “Hava koÅŸullarının çok ağır ve sıcak olduÄŸu ÅŸu dönemde, bir aydır sıkı bir tempoyla inandığımız bu dizi için elimizden geleni yaptık. Artık izleyici ile buluÅŸma vakti geldi. Heyecanlıyım açıkçası günlük dizi benim için bir ilk. Ä°zleyici açısından bakarsak merak ettikleri bölüm için bir hafta beklemek zorunda kalmayacakları, eski dizilerin uzunluÄŸunda bir günlük diziyiz. Dilerim mahcup olmayız. Tüm ekip arkadaÅŸlarımın ÅŸimdiden emeÄŸine saÄŸlık” ifadelerini kullandı.

 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU 

 

Birand Tunca ve Hira KoyuncuoÄŸlu baÅŸrolü paylaÅŸtığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe YanardaÄŸ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim MakaroÄŸlu, Bülent Fil gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, genç yetenekleri ile de dikkat çekiyor. Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel’in kadroda yer aldığı dizi, hafta içi her gün yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkacak.