Avni Yıldırım'a Meydan Okuduk!

Fenoreporter olarak ünlü boksör Avni Yıldırım ile keyifli bir gün geçirirken hem güzel bir şöyleşi gerçekleştirdik hem de Playstation 4'te Fifa2019'da kozlarımızı paylaştık. 

 

Röportaj: Deniz Şafak

 

Fenoreporter Genel Yayın Yönetmeni Deniz Şafak'ın konuğu olan ünlü boksör Avni Yıldırım ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Anthony Dirrell ile Muhammed Ali'nin kemeri için ringe çıkan ünlü boksör 10. rauntta haksızlığa uğramış ve haksız bir şekilde maçı kaybetmişti. Bu konuda sorduğumuz soruya içtenlikle yanıt veren ünlü boksör, ayrıca günlük hayatında neler yaptığını, özel hayatında neler yaşadığını, kariyer planlamasını, sosyal medya hakkında neler düşündüğünü, en sevdiği yemek, en sevdiği filmler, en sevdiği şarkılar gibi birbirinden farklı ve çeşitli konulardaki sorularımıza kendine has tarzı ve kişiliği ile eğlenceli cevaplar verdi. 

 

Bizimle keyifli bir gün geçiren ünlü boksör ile hem keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik hem de günün sonunda Playstation 4'de Fifa2019 oyununda kozlarımızı paylaştık. Çekimler sırasında çok eğlendiğimiz söyleşinin detaylarını aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.