Avatar Atakan'dan Barış Murat Yağcı'nın Oyun Bırakması İçin Şok Yorum! Ne Dedi?

Survivor 2022 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Ünlüler Takımı tarafından kazanılırken, oyunu bırakan Barış Murat Yağcı için Gönüllüler Takımı'ndan Avatar Atakan'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Survivor 2022 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Ünlüler Takımı tarafından kazanılırken, oyunu bırakan Barış Murat Yağcı için Gönüllüler Takımı'ndan Avatar Atakan'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Avatar Atakan, konseyda Barış Murat Yağcı için söyledikleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

avatar atakan dan dikkat ceken baris murat yagci yorumu

 

Halkı kandırıyor!

 

Survivor 2022 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu Ünlüler Takımı tarafından kazanılırken, oyunu bırakan Barış Murat Yağcı için Gönüllüler Takımı'ndan Avatar Atakan'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu. Avatar Atakan Barış Murat Yağcı'nın oyunu bırakmasıyla ilgili "Ben Barış'ın bunu bir strateji olarak yaptığını düşünüyorum. Barış evet sakatlık geçirdi. Bu gerçekti. Ama Barış'ın performans olarak var olmadığı için buralardan bir hikaye çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum. Ezik ezik konuşarak kendisini mağdur göstererek halkı etkilemeye çalışıyor. Söylediklerine inanmıyorum. Bizim gördüğümüz Barış ile halkın gördüğü Barış bir değil. Bence Barış halkı kandırıyor. " ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.