Atatürk'ün Gizli Aşkı Fikriye Aslında Kimdi?

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Atatürk'ün gizli aşkı Fikriye'nin bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Atatürk'ün gizli aşkı Fikriye'nin bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdiler. Son dönemde yayınladıkları ilginç içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Atatürk'ün gizli aşkı Fikriye'nin bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdiler.

 

O sıradan bir kadın değildi. Daha küçücükken gördü hayatının aşkını, daha küçücükken tanıdı ayrılığın acısını. Bir deve gönül verdi. O dev vatanına gönlünü kaptırmışken. Tüm hayatını aşkının peşinden gitmeye adadı. Gitti de, ama bedeli çok ağır olacaktı.

 

Mavi gözlü devi sevmek, küçücük bir pireydi dünya üzerinde. Fikriye, küçücük bir pireydi aşkının hayatında başlarda, sonra aşkıyla devleşti ve o devin altında ezildi. Buyrun üzerine ne şiirler, ne kitapkar yazılan, ne filmler çekilen o aşk hikayelerine “onlar neymiş ki bu hikayenin yanında” diyeceğiniz bir yaşam hikayesi. Fikriye’nin Atatürk’e olan ölümcül ama ölümsüz aşkının hikayesi...

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz. 



Etiketler: