Atatürk Filmi Hollywood Türk Film Ve Drama Günleri'nde!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Esra Bilgiç, Mehmet Günsür, Songül Öden gibi isimlerin yer aldığı Atatürk filmi Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'nde gösterildi. 

 

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Esra Bilgiç, Mehmet Günsür, Songül Öden gibi isimlerin yer aldığı Atatürk filmi Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'nde gösterildi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Esra Bilgiç, Mehmet Günsür, Songül Öden gibi isimlerin yer aldığı Atatürk filmi Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'nde gösterildi. 

 

Akşam'da yer alan habere göre; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleriyle gerçekleştirilen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri etkinliğinde, Atatürk filmi gösterimini gerçekleştirdi. ABD'nin Los Angeles şehrinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleriyle düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri etkinliğinde "Atatürk" filminin gösterimi yapıldı. Sony Stüdyolarında gerçekleşen program öncesinde kırmızı halıda oyuncu ve manken Ebru Şahin, AA muhabirine konuştu.

 

ABD'nin Los Angeles şehrinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimleriyle düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri etkinliğinde "Atatürk" filminin gösterimi yapıldı. Sony Stüdyoları'nda gerçekleşen kırmızı halıda ünlü şef Orçun Malkoçlar (solda), Oscar Adayı Yapımcısı Emmy Winner (sol 2), Elif Zorlu Tapan (sağ 2) ve organizasyonun başkanı Barbaros Tapan (sağda) Atatürk filminin gösterimi öncesi poz verdi.