Asuman Genç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Asuman Genç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Asuman Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Asuman Genç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Asuman Genç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Asuman Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Asuman Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Asuman Genç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

asuman genc kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Asuman Genç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Asuman Genç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde ismi ön plana çıkan isimlerden Asuman Genç 1 Ocak 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir ve oğlak burcudur. Aura isimli müzik grubunun üyesi olan sosyal medya fenomeni aynı zamanda profesyonel dansçıdır. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Asuman Genç aslen Nevşehirli'dir.  Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Güzelliğiyle büyüleyen sosyal medya fenomeni Asuman Genç tam bir spor tutkunudur. Düzenli olarak spor yapan Asuman Genç tarzıyla hayranlarından yoğun ilgi görmektedir. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da asmngnc kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam eden güzel sosyal medya fenomeninin 286K takipçisi bulunmaktadır. 1.72 cm boyunda ve 63 kg ağırlığındadır. 



Etiketler: