Astrolog Didem Şarman'dan Dikkat Çeken Açıklama! 'Bazen Bağları Koparıp Atmak Gerekiyor!'

Astrolog Didem Şarman NTV'de Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında Astrolog Didem Şarman'ı konuk etti. Şarman, Şubat ayında burçları neler beklediğini açıkladı. NTV ekranlarında Ceyda Düvenci’nin sunumuyla izleyiciyle buluşan “Bambaşka Sohbetler” programının konuğu Astrolog Didem Şarman oldu.

 

Ceyda Düvenci’nin 10 Şubat’ta kova burcunda gerçekleşecek yeni ayın etkileriyle ilgili sorusuna Astrolog Didem Şarman, şu yanıtı verdi:

 

“Kova burcu ani hareketler demek, büyük devrimsel hayatımızda değişiklik demek, uranüsten de aldığı bir kare açı var. Dolayısıyla birçok insanın aslında hayatında ani bir değişim olduğunu düşünün, insanlar bundan çok korkuyor ama siz de çok iyi biliyorsunuz ki değişim olmadan yenilenme olmuyor. Bazen gerçekten bazı bağları koparıp atmak gerekiyor, yeni ay bize o anlamda yardımcı olacak. Elektrik, internet ile ilgili bir kesinti olabilir, negatif bu gözüküyor.”

 

“24 Şubatta ay sonunda dolunay var. Neler bekliyor bizi?” sorusuna Astrolog Didem Şarman, “Başak burcu dolunayı. Bu da hizmet etmek demek. İş hayatı demek ama ben mi birinciyim, sen mi birincisin demeden sadece buraya hizmet etmek dolayısıyla iş anlamında, hizmet etme anlamında pozitif. Somut olarak ruh sağlığınında dışına çıkıp fizikende iyileşmek iyileştirmek demek. Tıbbi destekler alabilme zamanı. Şubat ayına bence şu damga vuruyor; sağlık anlanında çok önemli bir gelişme, bir hastalığın tedavisinin bulunması ya da belki hasta biri var ve onun iyileşmesi için en iyi tedaviyi şubat ayında bulma ihtimali var” dedi.

 

“PLÜTON ZORLAYAN BİR GEZEGEN”

 

Ceyda Düvenci’nin “13-16 Şubat'ta plüton venüs ve marsla kavuşuyor ama 14 Şubat Sevgililer Günü yani burada venüsle mars zaten buluşuyor ama ilişkilerde dikkat diyorsunuz yani bu Sevgililer Günü birçoğu için sevgililer günü mü olmayacak?” sorusuna Astrolog Didem Şarman şu yanıtı verdi: “Kişiye göre değişir. Plüton zorlayan bir gezegen yani manipülatif, ısrarcı, sınır ihlali yapan şimdi bu tip bir ilişki zaten sağlıklı değildir. Dolayısıyla sağlıklı ilişkileri olan insanların korkmaması gereken ancak sağlıksız ilişkiler devam ettiren insanların da zorbalıkla, zorlamayla, bir şekilde psikolojik şiddetle karşılaşabileceği bir süreç olduğu için ya da takıntılı insanlarla burada gerçekten kişisel sınırlarımızı iyi tutmamız gerekiyor.”