Asrın Felaketi Kahramanmaraş Depremi'nde Vefat Sayısı 41.156'ya Yükseldi!

Asrın felaketi olarak nitelenen 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. 

 

Asrın felaketi olarak nitelenen 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Asrın felaketi olarak nitelenen 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan 11 ilimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. 

 

Depremde hayatınu kaybeden vatandaşlarımızın sayısı nedir?

 

Habertürk'ün aktardığı habere göre; AFAD Başkanı Yunus Sezer, depremde can kaybı sayısının 41 bin 156'ya yükseldiğini duyurdu. AFAD Başkanı Sezer, deprem sonrası çalışmaları hakkında basın toplantısı düzenledi. Sezer, "Arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Hatay ağırlıklı çalışma devam ediyor. 15 binada arama kurtarma çalışması devam ediyor. Sona gelmek üzere çalışmalar planlanmış durumda. Vefat sayısında 41 bin 156 insanımızın hayatını kaybettiğini duyurmak zorundayız. 20 bin 870 binada enkaz çalışmaları yürütüldü" dedi.



Etiketler: