Asrın Felaketi Kahramanmaraş Depremi'nde Can Kaybı 39.672'ye Yükseldi!

Asrın Felaketi olarak adlandırılan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem ile sarsılan 11 ilimizde yıkım büyük olurken, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. 

 

Asrın Felaketi olarak adlandırılan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem ile sarsılan 11 ilimizde yıkım büyük olurken, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Asrın Felaketi olarak adlandırılan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem ile sarsılan 11 ilimizde yıkım büyük olurken, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre, Deprem ölü ve yaralı sayıları, Kahramanmaraş depreminin 13.gününde güncellenmeye devam ediyor. 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 11 ilde hasara yol açarken can kaybı ve yaralı sayısı da gün be gün artıyor. Kahramanmaraş depremi ölü ve yaralı sayısı, AFAD tarafından kamuoyu ile paylaşılıyor. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremde yaralı ve can kaybı sayısı artıyor. Kahramanmaraş depremi ölü ve yaralı sayısı; AFAD, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından güncelleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin 11 ilinde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde şu ana kadar 39 bin 672 vatandaşımızı kaybettiğimizi açıkladı



Etiketler: