Aslışah Alkoçlar'dan İkinci Bebek Açıklaması!

Aslışah Alkoçlar ikinci bebek için neler söyledi? Düşünüyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar eşi Kaan Demirağ ile yılbaşını Uludağ'da karşılarken, ikinci bebek ile ilgili sorulara yanıt verdi. Peki Aslışah Alkoçlar ikinci bebek için neler söyledi? Düşünüyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Aslışah Alkoçlar ikinci bebek için neler söyledi? Düşünüyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar eşi Kaan Demirağ ile yılbaşını Uludağ'da karşılarken, ikinci bebek ile ilgili sorulara yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar eşi Kaan Demirağ ile yılbaşını Uludağ'da karşılarken, ikinci bebek ile ilgili sorulara yanıt verdi. Peki Aslışah Alkoçlar ikinci bebek için neler söyledi? Düşünüyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

aslisah alkoclar ikinci bebek icin neler soyledi

 

Aslışah Alkoçlar ikinci bebek için neler söyledi? Düşünüyor mu?

 

Üç ay önce ilk çocuğunu kucağına alarak anne baba olmanın heyecanını yaşayan Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çifti 2022 yılını Uludağ'da karşıladı. Muhabirler ile sohbet eden Aslışah Alkoçlar, "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna "Cem daha çok küçük. Bir büyütelim, düşünebiliriz" yanıtını verdi.