Aslı Hünel'den Zara'nın Reklam Kampanyasına Tepki! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Aslı Hünel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Zara'nın reklam kampanyasına tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Aslı Hünel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Zara'nın reklam kampanyasına tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı ekmekli reklam kampanyası ile tepkilerin odağında olan İspanyol giyim markası Zara'nın yeni reklam kampanyasına tepkiler sürerken, ünlü sunucu ve şarkıcı Aslı Hünel Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Aslı Hünel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Zara'nın reklam kampanyasına tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu nasıl bir reklam anlayışıdır. Biz yere düşen ekmeği üç kere öpüp başımıza koyarak yetişen müslüman bir toplumuz. Nimet ayaklar altına alınamaz. Zara bu durumu büyük bir özür ile düzelt" ifadelerini kullanan Hünel sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

asli hunel den zara nin reklam kampanyasina tepki