Aslı Enver'in Yeni İmajı Sosyal Medyada Beğeni Topladı! 'Süreyya Geri Dönmüş!'

Aslı Enver hayranları şu sıralar hiç kuşkusuz en çok minik Elay ile gelen paylaşımlarla mutlu oluyor. "Hayat Bilgisi", "Kavak Yelleri", "Suskunlar" ve "İstanbullu Gelin" gibi dizilerde oynayan ve başarılı performansıyla ilgi çeken ünlü oyuncu Aslı Enver, sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak'la hayatını birleştirmişti. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu, bugün gittiği imaj değişikliğini paylaştı. İşte Aslı Enver'in yeni imajı..

 

"Hayat Bilgisi", "Kavak Yelleri", "Suskunlar" ve "İstanbullu Gelin" gibi dizilerde başarılı performansıyla ününe ün katan ünlü oyuncu Aslı Enver, sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak'la evlendi. Ünlü çiftin bu mutlu evliliklerinden Elay adında bir de kızları oldu.

 

asli enver imajini yeniledi begeni topladi sureyya geri donmus

 

İMAJINI TAMAMEN YENİLEDİ

 

Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu, bugün imaj değişikliğine gitti ve bunu sosyal medyada paylaştı. Saçlarını kısaltan ünlü oyuncuya yorum yağdı. Oyuncunun yeni imajını görenler, İstanbullu Gelin dizisindeki halini hatırladı ve "Süreyya geri döndü", "Çok yakışmış", "İstanbullu Gelin sezon 2", "Doğal güzelliğin tanımı" yorumlarında bulundu.



Etiketler: