Aslı Enver'den Sevenlerine Müjde! Ekranlara Dönüş Sinyali Verdi!

2022 yılında Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren ve bu evliliğinden Elay adını verdikleri çocuklarını kucağına alan Aslı Enver önceki gün Bodrum'da bir mekan çıkışı görüntülendi. Sevilen isim, hayranlarına müjdeli haberi verdi.

 

Milliyet'ten Kamil Sümer'in haberine göre, Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

 

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti. Ünlü isim, gönderisine, "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." mesajını yazmıştı.

 

Ünlü oyuncu tatil için Bodrum'u tercih etti. Geçtiğimiz akşam eşi Berkin Gökbudak ile el ele mekandan çıkan Aslı Enver'in keyfi yerindeydi. Objektiflere gülerek yansıyan çift ayaküstü sorulara yanıt verdi. Aslı Enver "Her şey yolunda, harika bir evliliğim ve çok güzel bir ailem var, Anneliğin ve tatilin tadını çıkarıyorum." diye konuştu. Ekranlardan çok uzak kalmayacağını söyleyen yıldız isim hayranlarına müjdeli haberi verdi:Elay'ın gayet iyi olduğunu söyleyen oyuncu "Keyfi yerinde, o mutluysa biz de mutluyuz. Annelik harika bir duygu." dedi. Geçtiğimiz günlerde Elay ile denizde videosunu paylaşan ve çok konuşulan Enver "Çok eğlendik, teyzesi papatyalı bot almış, papatyam benim o." diyerek tebessüm ettirdi.



Etiketler: