Aslı Bekiroğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Aslı Bekiroğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Aslı Bekiroğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aslı Bekiroğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Aslı Bekiroğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

asli bekiroglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aslı Bekiroğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi almıştır. 1996 yılında doğan genç oyuncu, İstanbul’da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul’da yaşıyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir. Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti. ‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu,  Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Şimdi de Jet Sosyete dizisinde rol alıyor.