Aslan Sayım'dan Ah Be Güzelim 400 Bin İzlenmeyi Aştı!

Gazeteci, radyocu ve şarkıcılık kariyerine 3. single çalışmasını ekleyen Aslan Sayım'ın, sözü ve müziği Sezen Aksu imzası taşıyan Ah Be Güzelim isimli şarkısı Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. 

 

Gazeteci, radyocu ve şarkıcılık kariyerine 3. single çalışmasını ekleyen Aslan Sayım'ın, sözü ve müziği Sezen Aksu imzası taşıyan Ah Be Güzelim isimli şarkısı Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Gazeteci, radyocu ve şarkıcılık kariyerine 3. single çalışmasını ekleyen Aslan Sayım'ın, sözü ve müziği Sezen Aksu imzası taşıyan Ah Be Güzelim isimli şarkısı Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. 

 

aslan sayim ah be guzelim sarkisiyla 400 bin izlenmeyi asti

 

Aslan Sayım'ın klibi kısa zamanda 400 bin izleyicinin üzerine geçti. Bu başarını sosyal medya hesabından paylaşan Aslan Sayım'a tebrik mesajları yağdı. 3. Şarkısında titizlikle çalıştığını söyleyen Aslan Sayım daha kaliteli projeler ile müzik severlerle buluşacağının bilgisini verdi. Aslan Sayım verdiği röportajında Hedefinin Sezen Aksu ile tanışmak olduğunu ifade etmişti. Ah Be Güzelim isimli şarkıyı 1998 yılında ilk kez Hülya Avşar seslendirmişti. 

 

aslan sayim ah be guzelim 400 bin izlenmeyi asti