Aşk Mantık İntikam Çınar Yılmaz Burak Yörük Kimdir?

Aşk Mantık İntikam Çınar Yılmaz Burak Yörük kimdir? No:9 Productions imzalı, ilk bölümü 18 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Türk yapımı dram ve romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Çınar Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Yörük ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Burak Yörük kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

Aşk Mantık İntikam Çınar Yılmaz Burak Yörük kimdir? No:9 Productions imzalı, ilk bölümü 18 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Türk yapımı dram ve romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Çınar Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Yörük ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Burak Yörük kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

ask mantik intikam cinar yilmaz burak yoruk kimdir

 

Aşk Mantık İntikam Çınar Yılmaz Burak Yörük kimdir?

 

Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim gören Yörük, oyunculuk kariyerine 2002 yılında başladı. “Biz Boşanıyoruz”, “20 Dakika”, “Ben Onu Çok Sevdim” gibi dizlerde yer alan Burak Yörük ayrıca “4N1K” ve “4N1K-2” filminde Barış Ozansoy karakterini canlandırdı.

 

1.88 boyundaki ünlü oyuncu Burak Yörük 74 kg ağırlığındadır. İkizler burcu olan ünlü oyuncu kahverengi gözlere sahiptir. Ailesi İstanbul’da yaşıyor. Anne ve babası medya sektöründe çalışıyor. “Annemle babam Sabah Gazetesi’nde çalışırken tanışmışlar. Zaten aile olarak yıllarca gazete, televizyon sektörünün bir şekilde içindeydik. Anadolu Yakası’nda Göztepe’de doğdum, büyüdüm.  Şimdilerde de kopamadığım Anadolu Yakası’nda yaşıyorum. Fakat İstanbul’un her yerinde anım olduğunu söyleyebilirim. Doğduğumdan beri bu şehirdeyim ve İstanbul’u çok seviyorum. Bu kadar karışık olması belki yorucu ama benim için çok özel. Burada okudum, burada çalışıyorum burada aşk yaşadım. O nedenle bu şehirde her şeyle ilgili anım var diyebilirim.” Çocukluk yıllarından 6 yaşından itibaren oyunculuk yapıyor. “O dönem babam ATV’de çalışıyordu ve sektördeki çevresi genişti. 6-7 yaşlarım televizyonda yayınlanan bir-iki yapımda oynadım. 14 yaşında farklı kurumlarda oyunculuk eğitimi almaya başladığım bir döneme girdim. Daha sonra üniversitede oyunculuk bölümünü seçtim. Doğal akışında bir süreç oldu benim için. Oyunculuk dışında farklı bir meslek seçmek zorunda kalsaydım eğer, kesinlikle basketbolcu olurdum. Zaten bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü’nde oynadım ama sonra bıraktım. Oyuncu olmasaydım hayatıma sporcu olarak devam etmek isterdim.” Eğitimine Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde devam ediyor. Televizyon macerasına 2002 yılında, küçük yaşta rol aldığı ‘Sırlar Dünyası’ dizisi ile başladı.  ‘4N1K’ dizisinde canlandırdığı ‘Barış Ozansoy’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

 

Kişilik özellikleri olarak neşeli, sıcakkanlı, mütevazi, duygusal ve hareketli bir yapıya sahip. “Fazla göz önünde olduğunuzda hayatınızla ilgili yanlış çıkarımlara varılabiliyor bazen. Kötü alışkanlık olarak tanımlanan hiçbir alışkanlığım yok, hayatımı sevdiklerimle ve işime odaklı bir şekilde kendi halimde yaşıyorum aslında. Beni kişisel olarak tanımayanlar, uzaktan, bilmeden edindikleri izlenimle şımarık, snob veya güvenilmez biri olduğumu düşünebilir ama bunlar yanlış. İlişkilerime hep 10 puanla başlıyorum. İnsanların çoğunu severek iletişimi başlatmış oluyorum. Sorsanız, şu an aramın kötü olduğu, nefret ettiğim kimse yoktur. Ama hayatta herkes bir şekilde birilerinden kazık yiyor. Yalan en sevmediğim şey. Bana yalan söylendiği zaman hemen anlayabiliyorum. Bu yüzden gerçekleri hemen su yüzüne çıkarabiliyorum. Annem hayatınızda görüp görebileceğiniz en net kadın olabilir. Bir soru sorarsınız, illa ki kesin bir cevap alırsınız. Böylesine net, dürüst bir kadınla büyüdüğüm için insanlarla olan iletişimimde buna dikkat ettim. Ben birisine soru sorduğumda, bana yalan söylenip söylenmediğini bu sayede anlıyorum belki de. Gerçek bir cevap alamadığımda, onun doğru olduğuna inanmıyorum. Yalan söylenilmesindense, gerçek ne kadar can yakıcı olsa da sadece doğruyu bilmek istiyorum. Yalan beni daha çok rahatsız ediyor.”

 

İşten arta kalan zamanlarında sakin bir hayatı var. “Setim olduğu zamanlarda, ev-set-ev gibi bir rutinim var. Çalışmadığım zamanlarda da sakin bir hayatım var aslında. Spor yapıyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum, basketbol oynuyorum, YouTube için video çekiyorum genel olarak. Çocukluğumdan beri sporda stratejisi ve mücadelesi olan şeyler hoşuma gidiyor. Bu yüzden boks yapıyorum, basketbol oynuyorum ve kayıyorum. Bu aralar en fazla bu üçü ile ilgileniyorum. Hatta basketbola biraz ara verdim, diğer ikisi daha baskın diye. Bir de yakın zamanda Muay Thai ile tanıştım ve beni çok etkiledi. İki saatlik set aram olduğu zaman bile stüdyoya gidip çalışıp geri dönecek kadar severek yapıyorum. Yeni yemekler ve tatlar denemeyi çok seviyorum. Herkes için yemek önemlidir ama benim için ayrı bir zevk. Hatta hayatta en zevk aldığınız şey nedir derseniz ilk üçte güzel yemek diyebilirim. Yeni yerler keşfetmeyi, yemeklerini denemeyi, arkadaşlarımla buluşmayı ve en önemlisi spor yapmayı seviyorum. Ve tabii bir de motor kullanıyorum İstanbul sokaklarında.”

 

Düşünce yapısı ile alakalı ”Ben çok duygusal biriyim. Duygusal olan herhangi bir şey, duygularla alınan herhangi bir karar bana arkadaşlığı gerçek hissettiriyor. İçinde bulunduğumuz sektörden dolayı uzun süren sağlam ilişkiler kurmak zorlaşıyor. Anlattığın şeyi dinlemeyecek veya senin dinlemek istemeyeceğin insanlar olabiliyor çevrende. Bu yüzden beni dinleyen ve özellikle de benim dinlemek istediğim insanlarla iletişim kurmak beni çok heyecanlandırıyor.” ifadelerini kullanıyor.

 

Bir dönem ünlü sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile aşk yaşayan ünlü oyuncu sonrasında manken Elif Aksu ile aşk yaşamıştır.