Aşk Dedikodusu Çıkmıştı! Kerem Bürsin İle Hadise Bodrum'da Yakınlaştı İddiası!

Hem çalkantılı aşk hayatı hem de cesur sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen Hadise ve ünlü oyuncu Kerem Bürsin yakınlaştı. Ünlü ikili Bodrum'da sabaha kadar kumsalda sohbet edip şarkılar söyledi.

 

Posta'da yer alan habere göre, Kerem Bürsin hafta sonunu Bodrum’da bir derginin düzenlediği etkinlikte geçirdi. Bütün gözler oyuncunun ve geçen yıl aralıkta aralarında aşk dedikodusu çıkan Hadise’nin üzerindeydi. İkili o dönem söylentileri yalanlasa da yakınlıkları dikkat çekti. Gece boyunca sık sık şakalaşıp gülüşen Kerem Bürsin ve Hadise arkadaşlarıyla kaldıkları otelin plajına indi. Sabaha kadar kumsalda sohbet edip şarkılar söylediler.Ünlülerin akınına uğrayan organizasyonda 4 Haziran doğumlu Kerem Bürsin 37’nci yaşını da kutladı.

 

Pastasının mumlarını üflerken yanında yine Hadise vardı. Eski dostlarıyla da bir araya gelen Bürsin 2013-2014’te yayınlanan ‘Güneşi Beklerken’ dizisindeki partneri Hande Doğandemir ile yıllar sonra buluşup poz verdi. Kerem Bürsin, Hadise ve arkadaşları plajda sohbet etti.