Arto'dan Selen Görgüzel İle Hamdi Alkan'ın Boşanması İle İlgili İhanet İddiası!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı magazin yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Arto, Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan'ın boşanmasının ardında Görgüzel'in ihanetinin yattığını iddia etti. 

 

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı magazin yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Arto, Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan'ın boşanmasının ardında Görgüzel'in ihanetinin yattığını iddia etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Arto, Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan'ın boşanmasının ardında Görgüzel'in ihanetinin yattığını iddia etti.  

 

İhanet iddiası!

 

Geçtiğimiz aylarda aniden boşanan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel ikilisi hakkında bomba bir ihanet iddiası ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz yorumcularından Arto, Selen Görgüzel'in Hamdi Alkan'ı aldatmış olabileceğini iddia etti. Arto, "Benim duyumlarıma göre, Doğulu bir işadamı formatında birisi var diye duyum aldım ben. Hatta belki de evliyken... Bilemiyorum, ne zaman oldu ama... Yeni ayrıldı ancak çok neşeli (Selen), hiçbir üzüntü gözükmüyor. Daha detaylı konuşamıyor çünkü konuşma yasağı var" dedi.