Arnavutluk'ta Deprem Meydana Geldi!

Hollandalı ünlü deprem yorumcusu Frank Hoogerbeets'in bağlı bulunduğu deprem araştırma merkezi Ditrianum'un verilerine göre Arnavutluk'un başkenti Tiran'da 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

 

Hollandalı ünlü deprem yorumcusu Frank Hoogerbeets'in bağlı bulunduğu deprem araştırma merkezi Ditrianum'un verilerine göre Arnavutluk'un başkenti Tiran'da 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dönemde yaptığı başarılı deprem tahminleri ile tüm dünyada ismi duyuran ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in bağlı bulunduğu deprem araştırma merkezi Ditrianum Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Arnavutluk'un başkenti Tiran'da Richter ölçeğine göre 6.4 ile 6.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Arnavutluk'un başkenti Tiran'da Richter ölçeğine göre 6.4 ila 6.5 büyüklüğü arasında bir deprem meydana geldiğini belirten Hollandalı ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in bağlı bulunduğu kuruluş Ditrianum yaptığı açıklamada "Arnavutluk'ta kuvvetli bir deprem meydana geldi. Muhtemelen deprem çoğu insan tarafından hissedildi ve geniş bir alana yayıldı. Yerel kaynaklara göre depremin şiddeti 6 olarak kaydedilirken, uluslararası ölçekte depremin şiddeti 6.4-6.5 olarak ölçüldü" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Ditrianum'un o paylaşımı;