Armağan Çağlayan Deprem Bölgesi İle İlgili Yeniden İnşaat Vaadlerini Eleştirdi! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yıkılan kentlerin yeniden yapımı ile ilgili verilen inşaat vaadlerini eleştirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yıkılan kentlerin yeniden yapımı ile ilgili verilen inşaat vaadlerini eleştirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yıkılan kentlerin yeniden yapımı ile ilgili verilen inşaat vaadlerini eleştirirken dikkat çeken ifadeler kullandı 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Depremden sonra vaad edilen ve konuşulan tek şeyin inşaat olması çok saçma değil mi? İş? Eğitim? Ruh sağlığı? Umut? Ümit? Gelecek kaygısı? Hiçbirisi yok! Varsa yoksa inşaat!" ifadelerini kullanan Çağlayan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

armagan caglayan dan deprem sonrasi verilen insaat vaadlerine elestiri