Armağan Çağlayan'dan Özür Dilerim Filmine Sert Eleştiri!

Disney Plus'ta yayınlanan Özür Dilerim filmi yayınlandığı günden itibaren gündem olurken, ünlü yapımcı Armağan Çağlayan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda film ile ilgili eleştirilerini dile getirdi. 

 

Disney Plus'ta yayınlanan Özür Dilerim filmi yayınlandığı günden itibaren gündem olurken, ünlü yapımcı Armağan Çağlayan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda film ile ilgili eleştirilerini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Özür Dilerim filmini eleştirdi. 

 

Armağan Çağlayan, başrollerini Oğuzhan Koç, Gizem Karaca ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı Özür Dilerim filmini hiç beğenmedi. Daha önce birlikte çeşitli projelerde yer alan İbrahimBüyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca'nın başrolünü paylaştığı "Özür Dilerim" filmi, Disney Plus'ta yayınlanmaya başladı. Filmi izleyen Armağan Çağlayan ise yorumuyla dikkat çekti.

 

"OLACAK GİBİ DEĞİL”

 

Filmi izleyenler ikiye bölünürken Çağlayan beğenmeyen kişiler arasında yer aldı. Twitter hesabından filmle ilgili paylaşım yapan Çağlayan "Özür dilerim ama Disney Plus'taki 'Özür Dilerim' çok kötü bir film. Olacak gibi değil" dedi.

 

armagan caglayan dan ozur dilerim filmine elestiri