Arif Verimli'nin İntihar Vakalarıyla İlgili Çıkışı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda intihar vakalarıyla ilgili çıkışı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda intihar vakalarıyla ilgili çıkışı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda intihar vakalarıyla ilgili çıkışı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir dönem ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki danışmanlığı ile popüler olan sonrasında Müge Anlı ile anlaşamayarak programdan ayrılan ünlü psikolog Arif Verimli intihar vakalarıyla ilgili açıklamasıyla gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bunlar iyi günlerimiz,güzel yüzlü kurbanlarımız olacak,intiharlar artacak.. Bunlar engellenemez değil! 100 tane Psikiyatri Hastanesi ve 81 İntihar Müdahale Merkezi açılmalı acilen.. Yarım gün gönüllü olarak devlete mi dönsem n'apsam? Program da yok.Yasa izin veriyor mu? Semih devlete dönelim yarım gün ne diyorsun? Açsınlar merkezleri gidelim @SemihDikkatli Buradan akıl vermekle olacak şey değil.." ifadelerini kullanan Verimli sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli den intihar vakalariyla ilgili cikisi sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: