Arif Verimli'den Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ İçin Kullandığı Sözlere Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Twitter üzerinden Ümit Özdağ'a söylediği ağır sözler için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Twitter üzerinden Ümit Özdağ'a söylediği ağır sözler için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Twitter üzerinden Ümit Özdağ'a söylediği ağır sözler için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Gültekin Uysal'ın sert sözleri için "Ümit Özdağ'ın göçmen ve mülteci politikasını beğenmiyorum ancak donanımlı hocadır, iyi insandır. Ne ayıp sözler nasıl bir üslup muhatap olduğu? Çocukken istismara uğramak hangi çocuğun ayıbı? Bu travma nasıl hakaret olur?" ifadelerini kullanan Verimli sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli den gultekin uysal in sert sozlerine tepki