Arif Verimli'den Bağcılar'daki Kan Donduran Cinayet Sonrası Dikkat Çeken Çıkış!

Bir dönem ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan ünlü psikolog Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün Bağcılar'da yaşanan kan donduran cinayet sonrası dikkat çeken bir çıkışta bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Bir dönem ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan ünlü psikolog Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün Bağcılar'da yaşanan kan donduran cinayet sonrası dikkat çeken bir çıkışta bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün Bağcılar'da yaşanan kan donduran cinayet sonrası dikkat çeken bir çıkışta bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Acilen Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesi yapılmalı!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Uyuşturucu maddelerin etkisinde ya da yoksunluğunda işlenen kan dondurucu şiddet olayları yakın gelecekte üç katına çıkacak demiştim.. 1990'dan beri madde bağımlılığı ve madde bağımlıları ile çalışan bir hekimim.. AMATEM açın, AMATEM yok, yatak yok, yeterli değil.. Sesimizi duyun" ifadelerini kullanan Verimli sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli den bagcilar da yasanan kan donduran cinayet sonrasi onemli cikis