Arda Kural'dan Åžok Yıldız Asyalı Açıklaması! Yıldız Beni Aldattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Arda Kural ile eski sevgilisi Yıldız Asyalı yıllar sonra TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılırken, canlı yayında Arda Kural'ın yaptığı açıklamalar ÅŸok etkisi yarattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Arda Kural ile eski sevgilisi Yıldız Asyalı yıllar sonra TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılırken, canlı yayında Arda Kural'ın yaptığı açıklamalar ÅŸok etkisi yarattı. Son dönemde hastalığını yenerek setlere geri dönmeye hazırlanmasıyla gündemde olan ve peÅŸi sıra yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü oyuncu Arda Kural ile eski sevgilisi Yıldız Asyalı yıllar sonra TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılırken, canlı yayında Arda Kural'ın yaptığı açıklamalar ÅŸok etkisi yarattı. 

 

Yıldız beni aldattı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Arda Kural ile eski sevgilisi Yıldız Asyalı yıllar sonra TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılırken, canlı yayında Arda Kural'ın yaptığı açıklamalar ÅŸok etkisi yarattı. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Arda Kural "Yıldız beni aldattı" ifadelerini kullanırken, bu açıklama ÅŸok etkisi yarattı. “2. Sayfa”da bir araya geldi. Kural’ın canlı yayında ‘Yıldız beni aldattı’ sözleri ÅŸoke etti. Yıldız beni aldattı. Nedenleri de vardım ama kadınları suçlamam. Yıldız'ın bilerek, isteyerek böyle bir ÅŸey yapmadığını biliyorum. Öyle biriydi ki aramıza girdi. Ben kendimi ezilmiÅŸ hissetmiÅŸtim. Yıldız bana telefonla baÅŸka birinin kendisini öptüÄŸünü anlattı.

 

Ä°ÅŸte o anlar,