Arda Güler'in Real Madrid'e Transferinde Yeni Gelişme! Başka Takıma Kiralanacak!

Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'ya İspanyol devi Real Madrid'e transfer olduğu söylenen yıldız futbolcu Arda Güler imza sonrası başka takıma kiralanacak. 

 

Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'ya İspanyol devi Real Madrid'e transfer olduğu söylenen yıldız futbolcu Arda Güler imza sonrası başka takıma kiralanacak. Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'ya İspanyol devi Real Madrid'e transfer olduğu söylenen yıldız futbolcu Arda Güler imza sonrası başka takıma kiralanacak. 

 

Sondakika'nın haberine göre; Barcelona ile girdiği transfer yarışını kazanan Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i kadrosuna kattı. Real Madrid, Arda Güler'i Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e kiralayabilir. Bu tercihin altında ise eski Real Madridli futbolcu Xabi Alonso'nun Leverkusen'in hocası olması ve gelecek sene eflatun-beyazlılarda teknik direktörlük koltuğunun en güçlü adaylarından biri konumunda bulunması yatıyor. Barcelona ile girdiği transfer yarışını kazanan Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i kadrosuna kattı. Eflatun-beyazlıların ilk hedefi 18 yaşındaki futbolcuyu sürekli forma giyebileceği bir takıma kiralamak. Bu doğrultuda ismi öne çıkan takım ise Bayer Leverkusen.

 

XABI ALONSO FAKTÖRÜ

 

Real Madrid, kısa süre içerisinde transferini resmen açıklayacağı Arda Güler'i Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e kiralayabilir. Dünya devinin bu tercihinin altında ise teknik direktör Xabi Alonso yatıyor.

 

REAL MADRID İÇİN EN CİDDİ ADAY

 

Eski Real Madridli futbolcu Xabi Alonso'nun Leverkusen'in hocası olması ve gelecek sene eflatun-beyazlılarda teknik direktörlük koltuğunun en güçlü adaylarından biri konumunda bulunması nedeniyle, Arda Güler'in Bayer Leverkusen'e kiralanması olası duruyor.