Arda Güler'in Kiev Maçında Gol Sevincinde Annesine Mesajı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Arda Güler dün gece oynanan Dinamo Kiev Fenerbahçe maçında attığı golün sonrasında yaşadığı gol sevincinde annesine gönderdiği sevgi mesajı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Arda Güler dün gece oynanan Dinamo Kiev Fenerbahçe maçında attığı golün sonrasında yaşadığı gol sevincinde annesine gönderdiği sevgi mesajı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Arda Güler dün gece oynanan Dinamo Kiev Fenerbahçe maçında attığı golün sonrasında yaşadığı gol sevincinde annesine gönderdiği sevgi mesajı ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Gol sevincinde annesine mesajı gündem oldu!

 

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçında attığı golün ardından tişörtündeki "Annecim seni çok seviyorum" mesajı ile sosyal medyada gündem olan Fenerbahçeli ünlü futbolcu Arda Güler Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Koşulsuz sevgin ve bana her zaman inandığın için teşekkürler annem, bu senin içindi. Seni çok seviyorum." ifadelerini kullanırken sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

arda guler in kiev macinda gol sonrasi annesine mesaji sosyal medyada gundem oldu