Aras Bulut İynemli'den Mustafa Kemal Atatürk Projesi İle İlgili Dikkat Çeken Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli Disney Plus için hazırlanan Atatürk Projesi'nde Atatürk'ü canlandıracak olmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli Disney Plus için hazırlanan Atatürk Projesi'nde Atatürk'ü canlandıracak olmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli Disney Plus için hazırlanan Atatürk Projesi'nde Atatürk'ü canlandıracak olmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Bu proje teklifi bana ilk geldiğinde büyük bir onur duydum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli Disney Plus için hazırlanan Atatürk Projesi'nde Atatürk'ü canlandıracak olmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Akşam gazetesinin haberine göre; 'Atatürk' dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak olan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, karakteri hakkında şöyle konuştu: "Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Pek ayrıntı veremiyorum. O role layık olmaya çalışıyorum. Bu proje teklifi bana ilk geldiğinde büyük bir onur duydum" dedi.