Aras Aydın'dan Eşi Melis Birkan'a Romantik Doğum Günü Mesajı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aras Aydın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Melis Birkan'ın doğum günü çok duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aras Aydın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Melis Birkan'ın doğum günü çok duygusal sözler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aras Aydın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Melis Birkan'ın doğum günü çok duygusal sözler kaleme aldı.

 

En büyük hayranın benim!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Melis Birkan'ın doğum günü için "Kalbim kıpır kıpır, gözlerim dolu dolu oluyor bu fotoğraftaki kadına bakınca. 3 sene ne çabuk geçti? Nasıl aksardım yanında, hiç çaktırmamaya çalışırdım ama cümle kuramazdım heyecandan. Heyecan yerini hiçbir şeye bırakmadı. İnançla, sevgiyle, tutkuyla, aşkla büyüdü. Ve bugün benim kalbi temiz, medeni, çalışkan, ışıl ışıl, yetenekli, misler gibi kokan biricik karımın doğum günü.. Evliyken kutluyor olduğumuz ilk doğum günü! İyi ki çıktın karşıma, iyi ki Moda Sahnesi’nde bir oyunda seyirciler arasında gördüm seni. İyi ki afalladım. İyi ki 2 saat oyunu değil, -seni tek perde- izledim soluksuz... Saygı büyüdü, sevgi hep büyüdü. anlayış büyüdü. Çok şanslıyım ki senin kadar güçlü, büyüleyici, merhametli, vizyonlu, “insan” bir kadın benim eşim. Senden öğreneceğim çok şey var ve tüm zamanım sana, donanımına, cesaretine, o sıcacık gülüşüne ağzımın suyunu akıtarak geçecek. Her paylaşımda yazıyorum: Sen hep gül, ben de bir deprem çantası hazırlayayım.. Seni çok seviyorum ve bu dünyadaki en büyük hayranınım Melis Birkan" ifadelerini kullanan Aydın sosyal medyada gündem oldu.

 

İşte o paylaşım;

 

aras aydin dan melis birkan in dogum gunu icin cok duygusal sozler