Arabeskin Kraliçesi Kim? Sosyal Medyada Büyük Oylama!

Arabeskin kraliçesi kim? Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı acıların kadını lakaplı arabesk müziğin efsane isimlerinden Bergen'in hayatının anlatıldığı filmin ardından sosyal medyada düzenlenen oylamada arabeskin kraliçesinin kim olduğu kullanıcılara soruldu. 

 

Arabeskin kraliçesi kim? Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı acıların kadını lakaplı arabesk müziğin efsane isimlerinden Bergen'in hayatının anlatıldığı filmin ardından sosyal medyada düzenlenen oylamada arabeskin kraliçesinin kim olduğu kullanıcılara soruldu. Son dönemde Bergen'in hayatının anlatıldığı Bergen filminin vizyona girmesiyle birlikte başlayan tartışmalarda sosyal medyada düzenlenen oylamada arabeskin kraliçesinin kim olduğu kullanıcılara soruldu. 

 

Arabeskin kraliçesi kim?

 

Bergen olarak bilinen Bergen'in hayatını anlatan filmin vizyona girmesiyle, arabeskin kadın sesleri bir kez daha gündeme geldi. Sosyal medyada düzenlenen bir ankette, "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı kim?" diye soruluyor. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı "Bergen" filmi, kısa süre içerisinde önemli bir gişe başarısına imza atarak, sinemalara can suyu oldu. Bergen'in katili Halis Serbest'in Kozan'da filmin gösterimine engel olduğu iddiasının ardından filme ilgi biraz daha arttı. Filmi izleyenler ise Bergen'in hayatının gündeme taşınmasının önemli olduğunu dile getirdi. Sosyal medyada son olarak "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı kim?" adı altında oylamaya gidildi. Pusulada Bergen, Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Güllü, Tüdanya ve Esengül yer aldı.

 

İşte o pusula;

 

arabeskin kralicesi kim