Arabada Öğle Yemeği! Engin Altan Düzyatan Arabaya Yemek Sipariş Ederken Yakalandı!

Son dönemde rol aldığı dizi ve sinema projeleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir benzin istasyonunda görüntülenirken, arabaya hot dog sipariş ederken yakalandı. 

 

Son dönemde rol aldığı dizi ve sinema projeleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir benzin istasyonunda görüntülenirken, arabaya hot dog sipariş ederken yakalandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir benzin istasyonunda görüntülenirken, arabaya hot dog sipariş ederken yakalandı.

 

Engin Altan Düzyatan, bir benzin istasyonunda aracına Hot Dog söyledi. Gazetecileri gören Düzyatan, "Neslişah gelecek onu bekliyorum. Beklerken atıştırayım dedim. Her yer kapalı olduğu için öğle yemeği bu şekilde geçiştiriliyor. Yemek molamda yakaladınız beni" diyerek kahkaha attı. "Yeni projeler için görüşmeler, toplantılar sürüyor. Bu ara bir yoğunluk var. Fotoğraf çekimim ve sergilerim de devam edecek" diye konuşan oyuncu eşinin gelmesi ile veda ederek uzaklaştı.

 

İşte o anlar,

 

engin altan duzyatan hot dog