Anlatan Adam İbrahim Türker'den Çarpıcı İtiraf 'Birkaç Milyon Dolar Dolandırıldım!

‘Meksika Açmazı’ filmiyle gündemde olan ünlü komedyen Mesut Süre ve Anlatan Adam İbrahim Türker Gör Beni programında ünlü yapımcı Armağan Çağlayan’a konuk olurken çarpıcı açıklamalar yaptılar.

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

İşletme mezunu bir komedyen olduğunu söyleyen ünlü komedyen Anlatan Adam İbrahim Türker varlıklı bir adamdan komedyenliğe geçiş sürecini ve hayatına dair bilinmeyenleri anlatırken dikkat çeken itiraflarda bulundu.

 

Podcast dünyasında yaşadıklarımızı oyunlara mı yansıtsak dedik 70 oyunu geçti!

 

Anlatan Adam İbrahim Türker ‘Meksika Açmazı Podcast’ten yükseldi değil mi?’ sorusuna verdiğini yanıtta; ‘Youtube’da Meksika Açmazı diye program yapıyorduk, daha önce Podcast dünyasında giren arkadaşlarımız vardı. Oyunlarını Podcast’ten yayınlıyorlardı. Oyunlarında bu dünyada bir yükselme gördük. E biz de Mesut Süre Fazlı Polat üçümüz de Rabarba ailesinin içerisindeydim zaten e üçümüzde bir elektrik vardı yani üçümüzün bir birlikte olduğu bir programda bayağı bir farklı izlenmeler vardı ya dedik ki bir çok üç ayrı karakteriz Biz Acaba bir Podcast yapsak Bizim de kendi oyunlarımıza faydası olur mu derken e bir böyle 11 12 bölümden sonra ya bunu bir sahneye koyalım bakalım ne oluyor dedik ve işte şu an 70 oyunu geçti. Eee iki sezonda 70 oyun çoğu sold out Meksika Açması diye bir aile oluştu. Artık kendi oyunlarımı oynayamaz hale geldim o da başka bir konu ama sonuçta çok iyi giden bir projeye dönüştü. Türkiye'de bu stand up işi çok yaygın bir hale geldi.” ifadelerini kullandı.

 

anlatan adam dan dikkat ceken itiraf birkac milyon dolar dolandirildim

 

5 senelik arkadaşım beni bir kaç milyon dolar dolandırdı!

 

Anlatan Adam katıldığı bir programda daha önce hiç bilinmeyen bir dolandırılma itirafında bulunurken birkaç milyon dolar dolandırıldığını söyledi.

 

Anlatan Adam yaptığı itirafta “ Ben bu anlatan adam ruhu hep buralarda olmak istediği için kameranın önünde işte senaryonun yazımında falan ofisi ve muhasebeyi başkalarına terk ettim ve çok korkunç bir parayla dolandırıldım. Ben birkaç milyon dolarla dolandırıldım ve elimde sadece anlatan adam kaldı. Onun için korkacak hiçbir şey kalmadı bende. Yani acaba para gelir mi gelmez mi düzenli gelir mi gelmez mi en yani 100 kişinin çalıştığı bir prodüksiyon şirketinden 2000 metrekare bir stüdyodan bir anda sadece kafasında fikirleri olan hafif şakaları olan bir insana bir gecede dönüştüm. “Yani 15 günde toplam her şey nasıl fark ettiniz?” dolandırıldığını 5 senedir arkadaşım olan bir arkadaşım olarak aslında yanaşmış profesyonel bir dolandırıcıyla fark etmedik. Aynı anda 11 kişiyi de dolandırmış yani firmayı da çok büyük boyutlarda dolandırmış. Yani bir iş siz de öyle bir güvenmelisiniz ki yani e tabii yani şimdi o kadar küçük detay hikayeler var ki kendimi mutlu hissediyorum. Yani en azından ağlamama masebebiyet verecek yani. Yani adam bunu yaptı canım buna kim kanmaz diyebileceğim o kadar böyle küçük küçük hatta bak bilmem kim de kandı aynen öyle onu kandıran bana ne yapmaz falan gibi öyle hikayeler var ki işin içerisinde zaten yani kafası buna çalışan bir insan çok zeki ve kafası bir insanı dolandırmaya çalışmak için hayatını adamış bir insan zaten insanları dolandırır. Yani bu çok insan çünkü güvenmekle ilgili bir istek var benim en azından içimde öyle bir şey var. İnsanlara güveneyim önce bir 10 vereyim de sonra düşeriz gibi kimisi sıfırdan başlar. Ya evet ama düşene kadar da yani evet ama 5 sene süren bir arkadaşlıktan sonra 5 sene! Çünkü bende para yoktu. 5 sene ben o  mücadeleyi veriyordum. Ne zaman ki para oldu. Şak gitti biraz o sizin para kazanacağınıza bugün inanmış. Evet inandı. Aynen öyle bir gün bu parayı kazanacak ve ver parayı alacağım demiş. Benim canımı sıkan ben onu o gün dolara çevirdim şu an dolar arttıkça benim gittikçe daha da çok moralim bozuluyor. Şu an böyle hayalimin ötesinde paralardan bahsediyoruz. Yani gerçekten öyle oldu.” ifadeleriyle dolandırıldığını itiraf etti.