Anıl Durmuş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Anıl Durmuş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kafayı Yaktım şarkısıyla en çok dinlenen şarkılar listesinde olmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Anıl Durmuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Anıl Durmuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Anıl Durmuş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kafayı Yaktım şarkısıyla en çok dinlenen şarkılar listesinde olmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Anıl Durmuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Anıl Durmuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Anıl Durmuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

anil durmus kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Anıl Durmuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Anıl Durmuş kimdir? Anıl Durmuş, 18.08.1992 tarihinde İstanbul, Şişli'de dünyaya gözlerini açtı. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 12 yaşında müziğe olan yeteneğini keşfeden Anıl Durmuş, sosyal medya aracılığı ile seslendirdiği parçaları insanlarla buluşturup, kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve sesini duyurmayı başaran Anıl Durmuş internette özellikle Gençliğimi Geri Verseler isimli şarkı ile tanınmıştır. O Ses Türkiye yarışmasına iki kez katılan Anıl Durmuş ilk katılımında jüri tarafından kimsenin dönmemesi ile sonuç almış 2. katılımında ise kendisine Murat Boz dönmüştür. 1991 yılında İstanbul Şişli’de dünyaya gelen Anıl Durmuş Haznedar Abdi İpekçi İlköğretim ardından Bahçelievler Dr. Refik Saydam’da Ortaokulu eğitimini tamamlamıştır. Sabri Çalışkan Lisesi’nden mezun olan Anıl Durmuş günümüzde çeşitli mekanlarda sahne almaktadır. 2016 yılının Eylül ayında Unutamadım Adını isimli ilk single ile müzik severlere merhaba diyen Anıl Durmuş aslen Ordu’ludur.