Angelina Jolie Amerika'yı Terk Etmeyi Düşünüyor! 'Kamboçya Gibi Bir Ülkede Yaşamayı Tercih Ederim!'

Angelina Jolie 'The Hollywood Reporter'e yaptığı açıklamada, Los Angeles’i terketmeyi düşündüğünü söyledi, “İnsana ve özel hayata daha saygılı Kamboçya gibi bir ülkede yaşamak istiyorum” dedi. Angelina Jolie annesi Marcheline Bertrand’ın yanında Beverly Hills’te büyüdü.

 

Ancak Jolie’yi şimdilik Los Angeles’te tutan bir neden var: Brad Pitt ile 8 yıldır süren boşanma davası.

 

Çünkü ikili arasında küçük çocukları Vivienn ile Knox’un velayeti sorunu bir türlü çözülemedi İkiz olan çocuklar 12 Tekkz 2026 tarihinde 18 yaşına bastıklarında, Angelina Jolie çekip gidebilecek. Angelina ile Brad’ın Maddox, Pax, Zahara ve Shiloh adlı düğer 4 çocuğu artık 18 yaşın üstünde ve kendi hayatlarını yaşayabiliyorlar.

 

Angelina Jolie’nin bomba açıklamaları özetle şöyle:

 

“Ben Los Angeles’te büyüdüm. Şimdilik buradayım, çünkü boşanma davası var. Vivienne ile Knox 18 yaşına bastıklarında gidebileceğim. Los Angeles’i terkettikten sonra Kamboçya’da çok zaman geçireceğim.”

 

Angelina Jolie ile Brad Pitt 2016’da ayrıldılar. 8 yıldır boşanmayı kendi koşullarında sonuçlandırmak için hukuk mücadelesi veriyorlar. 5 yıl önce Jolie çocukların bakımı hakkını kazandı. 2021 Mayıs’ında mahkeme Pitt’in bakımın yarısını üstlenebileceğine karar verdi. Ancak yargıcın Brad Pitt’in avukatlarıyla sıkı fıkı olduğu ortaya çıkınca, karar iptal edildi. Pitt’in şimdi sadece çocukları ziyaret etme hakkı var.