Amine Gülşe'den Mesut Özil Açıklaması! Mesut Harika Bir Baba!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Amine Gülşe önceki gün Etiler'de görüntülenirken, eşi Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Amine Gülşe önceki gün Etiler'de görüntülenirken, eşi Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Amine Gülşe önceki gün Etiler'de görüntülenirken, eşi Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Mesut harika bir baba!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Amine Gülşe önceki gün Etiler'de görüntülenirken, eşi Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Amine Gülşe, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Bir bakım merkezinden çıkan Gülşe, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Her şeyin çok güzel gittiğini söyleyen oyuncu, "Bugün kız kıza vakit geçirmek istedik. Eda’yı büyütüyoruz. Yarın 2 yaşına giriyor. Bizde artık eski şeyler kalmadı." dedi. Muhabirlerin, "Kızınız Eda en çok kime benziyor?" sorusuna yanıt veren Amine Gülşe, "Kızımız Mesut'a benziyor. Biraz bana da benzemesini isterdim ama babasının kopyası. Hatta konuşmaya başladığında bile ilk 'Baba' dedi. Çok güzel bir bağları var. Mesut da harika bir baba." ifadelerini kullandı. 

 

amine gulse den mesut ozil aciklamasi mesut harika bir baba