Amerika'nın Ünlü Müzik Grubu 'Train'in Eski Bateristi Banyoda Düşüp Öldü!

Amerikan müzik grubu “Train”in kurucularından ve eski bateristi olan 58 yaşındaki Charlie Colin, Belçika’nın başkenti Brüksel’de bir arkadaşının evinde duş yaparken ayağı kayıp düştü ve öldü.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Charlie Colin, arkadaşının yokluğunda evi korumak için Brüksel’e gitmişti. Kazanın ve ölümün ne zaman meydana geldiği bilinmiyor. Çünkü evin sahibi olan arkadaşı 5 gün sonra dönünce arkadaşının cesedini buldu.

 

Charlie Colin de Brüksel’de yaşıyor ve bir konservatuvarda ders veriyordu. Annesi, sanatçının ayrıca bir stüdyoda çalıştığını ve br filmin müziğini tamamlamak üzere olduğunu açıkladı.

 

“Train” grubu 1993’te San Francisco’da kuruldu. Grubun adını taşıyan ilk albüm 1998’de yayınlandı. Ancak grup adını 2001’de “Draps of Jupiter” albümüyle duyurdu. Albüme adını veren şarkı iki “Grammys” ödülü birden kazandı. Grubun en ünlü parçalarından biri de “Hey Soul Sister” oldu.

 

Charlie Colin uyuşturucu sorunları nedeniyle 2003’te gruptan ayrıldı. Grubun şarkıcısı Pat Monahan, o dönemde yaptığı açıklamada, “İnanılmaz bir bas ustasıydı. Ama çok acı çekiyordu. Acısını yönetmek için harcadığı çabalar da çevresindeki herkesi derin acılara  sürüklüyordu” dedi.