Amerika'nın En Lanetli Kadını! Tüm Ailesini Kaybetti!

ABD’de 10 ay içinde 2 oğlunu yitiren bir kadın şimdi, ortalıktan kaybolan son çocuğunun, kızının korkusunu yaşıyor. Bitmedi; kadın 2020’den bu yana babasını ve boşandığı eşini de yitirdi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Pensilvanya eyaletinde yaşayan Lopez Quackenbush ailesinde sanki ölüm kamp kurdu. Ailenin hayatta kalan en yetişkin üyesi Sue Quackenbush dram üstüne dram yaşadı. Önce iki oğlunu yitirdi: Büyük oğlu Eric, 2015’te tam da Noel günü hayatına son verdi, Ondan 10 ay sonra Afganistan’da deniz piyadesi olarak görev yapmış olan küçük oğlu Michael, Florida’da bir trafik kazasında hayatını yitirdi.

 

Sue’nun 3 çocuğunan geriye sadece kızı Danielle kalmıştı. Ama o da ortalıktan kayboldu. Polise göre, 37 yaşındaki Danielle en sona 14 Nisan’da bir dükkanda görüldü. Ailesini arayıp kamp yapmaya gideceğini bildirdi. Arabası 20 kilometre ötede hasarlı olarak bulundu.

 

Danielle’in sağ olarak bulunması günler geçtikçe iyice azaldı. Sue sosyal medyadan, “Tüm çocuklarımı yitirdim. Kızıma ne olduğunu bilmiyorum. Ama ortalıktan kaybolduğunda tek başına olmadığını düşünüyorum” mesajları attı. Polis ise genç kadının kaybolmasında şüphe unsurları bulunduğu görüşünde.

 

Arizona’da yaşayan Sue’nun 58 yaşındaki erkek kardeşi Fred  Lopez, yaptığı açıklamada, “Ailemin her üyesi bir trajedi yaşadı. Sue’nun kızı Danielle tüm bu ölümlerden ve dramlardan sonra bir türlü kendini toparlayamadı” dedi. Sue çocuklarının ölümünden önce babasının ve boşandığı eşinin de acısını yaşamıştı.



Etiketler: