Amerika'nın En Lanetli Evi Satışa Çıkarıldı!

ABD’nin Colorado eyaletinde 2018’de Chris Watts adlı biri hamile eşi ile 3 ve 4 yaşlarındaki iki kızını soğukkanlılıkla öldürdü. ABD’yi derinden sarsan bu vahşetin yaşadığı ev şimdi satışa çıkarıldı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Bu evin ikinci kez satışa çıkarılması oluyor. 5 odası ve 4 banyosu bulunan evin değeri 775 bin dolar olarak belirlendi. Ev, Colorado’nun Frederick kentinde yer alan ev sadece ABD’de değil tüm dünyada geniş yankı uyandıran bir katliama sahne oldu. 2018 Ağustos’unda Chris Watts, önce 4 aylık hamile olan eşi Shanann’ı boğarak öldürdü. Daha sonra 3 ve 4 yaşlarındaki 2 kızını aynı şekilde, yani boğarak hayattan kopardı. Ve 3 cesedi de ortadan kaldırmaya çalıştı.

 

Chris Watts’ın birkaç haftadır işyerindeki bir kadın meslektaşıyla ilişkisi vardı. Onunla yeni bir hayata başlamak için ailesini ortadan kaldırmak gibi şeytanca bir düşünceye kapılmıştı. 2018 Kasım’ında Chris Watts, suçunu itiraf ettiği için ölüm cezasından kurtuldu, müebbet hapse mahkum edildi. Öyküsü, Netflix’te bir belesele konu oldu.

 

Watts ailesinin 2013’te 400 bin dolara aldıkları ev, 4 yıla yakın süre boyunca boş kaldı, 2022’de 600 bin dolara bir alıcı buldu. Şimdi yeniden satılık.