Amerika'da Sokakta Yaşayan Adam Duygusal Bir Notla 5 Yavru Köpeği Barınağa Bıraktı!

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde bir kentii mahallesinde bir dişi köpeğe düzenli olarak yiyecek veren bir evsiz adam, bir gün sevdiği hayvanı yolun kenarında ölü buldu. Köpeğin bir yerlerde sakladığı yavruları olduğunu biliiordu. Yavruların bulundukları yeri de. O yere gidip yavruları alıp barınağa götürmeye karar verdi. Bir sabah hayvan severler derneğinin gönüllüleri barınağın kapısında 2 aylık bile olmayan 5 köpek yavrusu buldular. Yanlarına bir de mektup bırakılmıştı.

 

Mektup özetle şöyleydi: “Çok şiddetli bir kasırga bölgemize alışılmamış bir soğuk getirdi. Termometre çok sık sıfırın altına indi. Bölgemizi silip süpüren kasırgadan sonra kalbimi hem parçalayan, hem de sevgiyle dolduran bir şey yaşadım.

 

Düzenli olarak beslediğim bir dişi köpeğin yol kıyısında cesedini gördüm. Bir araba ezmişti. Bir yerlerde 5 yavrusunu saklayıp beslediğini biliyordum. Epeyce aradıktan sonra onları buldum. Onları barınağın kapısına bıraktığım için üzgünüm ama evim-barkım olmayan, sokakta yaşayan biri olarak onlara bakacak gücüm yok. Lütfen onlara yardım edin.

 

Onlar için ve ölen anneleri için ağlıyorum. Umarım hayat onlara bir şans daha verir. O şansa ne anneleri, ne de ben sahip olabildik.

 

Lütfen, beni düşünmeyin. Yuvalarına geleceklerini umdukları ama gelmeyecek olan annelerini beklerken yavruları soğuktan donmaya bırakamazdım.”

 

Adam kim olduğuna ilişkin hiçbir bilgi bırakmadı.

 

Barınağın görevlileri, sosyal medyadan “Dünyada hala iyi insanlar var” açıklaması yaptı.



Etiketler: