Amerika'da Silahlı Saldırı! 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

Amerika'nın Virginia eyaletinde bir üniversite kampüsünde silahlı saldırı meydana gelirken ilk açıklamalara göre 3 kiÅŸi hayatını kaybetti. 

 

Amerika'nın Virginia eyaletinde bir üniversite kampüsünde silahlı saldırı meydana gelirken ilk açıklamalara göre 3 kiÅŸi hayatını kaybetti. Amerika'nın Virginia eyaletinde bir üniversite kampüsünde silahlı saldırı meydana gelirken ilk açıklamalara göre 3 kiÅŸi hayatını kaybetti. 

 

3 kiÅŸi öldü!

 

Hürriyet'te yer alan habere göre, ABD'nin Virginia eyaletinde bir üniversite kampüsünde silahlı saldırı meydana geldi. Ä°lk belirlemelere göre, saldırı nedeniyle 3 kiÅŸi hayatını kaybetti. Yerel Polis 2 kiÅŸinin ise yaralandığını duyurdu. ABD’nin Virginia eyaletinde bulunan Virginia Üniversitesi’nin Charlottesville’de bulunan ana kampüsüne silahlı saldırı gerçekleÅŸtirildi. Saldırıda 3 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi, 2 kiÅŸinin de yaralandığı açıklandı. Saldırganın kaçtığı olayda, saldırının baÅŸ ÅŸüphelisinin okulun öÄŸrencisi Christopher Darnell Jones olduÄŸu ifade edildi. Polis, saldırganı yakalamak için geniÅŸ çaplı operasyon baÅŸlattı. Saldırganın silahlı ve tehlikeli olduÄŸu bildirilirken, üniversitede bugün eÄŸitime ara verildi.



Etiketler: