Amerika'da Olay! 3 Ay Boyunca Çocuklarının Küllerine Ağladılar Oysa Çocukları Hayattaydı!

Amerika’nın Oregon eyaletindeki Multnomah kentinde adli tıp görevlileri bir aileye geçen 1 Ekim’de 23 yaşındaki oğulları Tyler Chase’in aşırı dozda uyuşturucu almaktan hayatını kaybettiğini bildirdiler. Otopsi raporuna göre, genç adam 11 Eylül’de ölmüştü. Dahası, cesedi yakılmıştı!

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Aileye oğullarının anısı olarak bir kavanoza konulmuş küllerini verdiler. Yitirdikleri oğullarının yasını tutan aileyi, 19 Aralık’ta yine adli tıptan bir telefon geldi: “Kusura bakmayın, bir karışıklık olmuş. Oğlunuz Tyler hayatta!”

 

Tyler yıllar önce ailesiyle bağlarını koparmıştı. Uyuşturucu bağımlısıydı. Bir süre sokakta yatıp-kalktıktan sonra şimdi bir rehabilitasyn merkezinde yaşıyordu. Tyler bir bürokratik işlem için nüfus idaresine gittiğinde bir şeylerin ters gittiğini anladı. Bir görevli kimliğini kontrol ettikten sonra, “Siz ölmüş görünüyorsunuz” dedi.

 

Yapılan bir soruşturmayla gerçek ortaya çıktı: Cesedi bulunan kişi Tyler’ın ehliyetinin bulunduğu cüzdanını çalmıştı. Gerisini Tyler anlatıyor: “Ölünün üstünden başka kimlik çıkmayınca, ehliyete bakıp onun Tyler Chase olduğu sonucuna vardılar. Ve aileme ölümümü haber verdiler.”

 

Peki, bu karışıklığı niye kendisi ailesine bildirmemişti? Cevabı: “İzlerini bulamadım.”



Etiketler: