Amerika'da Bir Yıl Arayla İki Korkunç Olay! Önce Babasını Sonra Annesini Katletti!

ABD’de 17 yaşındaki bir genç annesini boğazına bıçak saplayarak öldürdü. Aynı genç geçen yıl Şubat ayında da babasını öldürmüştü

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Florida eyaletinin Auburndale kentinde polis 39 yaşındaki Catherine Griffith’in evine geldiğinde, genç kadın çoktan ölmüştü. 17 yaşındaki oğlu Collin, acil servisi yardıma çağırmış, kapının önünde bekliyordu. Her tarafı kan içindeydi ama son derece soğukkanlı görünüyordu.

 

Collin polise annesiyle kavga ettiklerini, Catherine’in bıçağın üstüne düştüğünü söyledi. Ona göre bıçak annesinin boğazına saplanmıştı.

 

Ancak komşular farklı bir ifade verdiler. Collin’in annesini saçlarından yakalaıp eve doğru sürüklediğini, kadının sürekli “Bırak beni” diye çığlık attığını anlattılar.  Polis şefi olayın “Soğukkanlılıkla işlenmiş bir cinayet” olduğu sonucuna vardı Collin ifadelerindeki çelişkiler yüzüne vurulduğunda, bir avukat istedi. Mahkemeye çıkarıldı, savcı onun “Yetişkin insan” statüsüyle ve tasarlanarak işlenmiş cinayet suçundan yargılanmasını istedi.

 

Collin Griffith, Florida yetkililerince iyi biliniyordu. Annesine sık sık şiddet uyguluyordu, bir defasında ayaklarının altına almış ezdikçe ezmişti. Bu saldırganlık nedeniyle bir psikiyatri hastanesinde tedavi görmüştü. Hastane çıkışında annesini öldüreceğini ya da intihar edeceğini söylemişti.

 

Catherine’in ölümünden 1,5 yıl önce, 14 Şubat 2023’te Collin bir silahla babasını öldürmüştü. Collin o dönemde 15 yaşındaydı ve babasının kendisini tehdit ettiğini söylemiş, “Kendimi korumak için ateş ettim” demişti. Yetkililer Collin’in iddiasını yalanlayacak veya çürütecek delil bulamayınca dosyayı kapatmışlardı.



Etiketler: