Amerika'da Bir Kadın İki Çocuğunu Evde Bırakıp Gemiyle Tatile Gitti!

ABD’nin Teksas eyaletinde bir kadın, 8 yaşındaki oğlu ile 6 yaşındaki kızını evde tek başlarına bırakıp kruvaziyerle Porto Riko’ya tatile gitmekle suçlandı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

29 yaşındaki Lakesha Woods Williams, geçen hafta 2 küçük çocuğunu evde tek başlarına bırakıp Teksas’tan Florida’ya gitti, orada da bir Porto Riko’ya giden bir transatlantiğe bindi. Komşuları çocukların günlerdir yalnız olduklarını fark edince polise haber verdi. Annenin birkaç valizle evden ayrıldığını görmüşlerdi. Ne var ki, anne eve dönmemişti.

 

Polis, Lakesha Woods Williams’ın lüks dairesine girince ağır bir idrar kokusuyla karlılaştı. Ayrıca evin her tarafı dışkı ve yemek artığıyla doluydu. Polis çocukların günlerdir yalnız bırakıldığını açıkladı. Eyalet savcısı da, “2 çocuk başlarının çaresine bakmak, yiyeceklerini kendileri bulmak zorunda bırakıldılar. Pek. Bir kapıyı kırıp içeri girseydi neler olurdu?” diye isyan etti.

 

Çocukların sağlığı yerinde. Polise, annelerinin Porto Riko’ya tatile gittiğini ama ne zaman döneceğini bilmediklerini söylediler Çocuk artık teyzelerinin bakımına verildi. Bu, Lakesha Woods Williams’ın ilk olayı değil. O nedenle kefaletle tahliye rakamı alışılmışın üstünde olacak. Polise önce nereye gittiği konusunda yalan söyleyen Lakesha Woods Williams, soruşturma süresince de işbirliğine yanaşmadı, Kefaleti ödeyince serbest bırakılacak ama bir elektronik kelepçe takmak zorunda kalacak.